Over ons

Mijn naam is Deborah Ladenius.

Ik ben moeder van twee kinderen en afgestudeerd pedagogisch werker.
Van jongs af aan wist ik altijd al dat ik 'later' met kinderen wilde werken én dat ik zelf mama wilde worden. Ik heb in de jaren wat omwegen genomen, maar ik doe nu toch wat ik altijd al wilde. 

Omdat mijn eigen kinderen nog jong zijn en ik er graag zoveel mogelijk voor ze wil zijn, heb ik ervoor gekozen om als gastouder aan eigen huis te werken. Ideaal! Mijn kinderen hoeven mij niet te missen en ik doe ondertussen toch mijn werk.

Ieder die mij kent zal mij omschrijven als een rustig persoon met een zachtaardig karakter. Ik kan enorm veel geduld opbrengen en ik word zelden boos. Daarentegen ben ik wel consequent en heb ik strikte regels en grenzen. 

Ook ben ik gevoelig, waardoor ik vaak goed kan inschatten waar iemand behoefte aan heeft. En zo kan ik dan weer goed inspelen op die behoefte, of dit nu troost, aandacht, begrenzing of stimulans is.

Fenna - geboren in oktober 2008
Een vrolijke meid die graag met andere kinderen speelt. Maar ze kan ook heel goed alleen spelen en is dan heel rustig in haar spel. Het is een gevoelig meisje en haar grootste hobby is lezen.
Fenna zal er alleen op buitenschoolse tijden zijn en natuurlijk gaan we haar dagelijks brengen en halen op de Hoogakker aan de Wandelakker.

Roan - geboren in augustus 2011
Een lieve jongen die het liefst met z'n grote zus speelt. Roan is wat drukker als Fenna en kan ook best weleens ondeugend zijn. Roan is ook heel gevoelig, maar wel meer extravert. Ook hij zal er natuurlijk alleen op buitenschoolse tijden zijn.


Milou - onze poes geboren in mei 2014
Milou is een klein van stuk en heel lief. Ze laat zich graag aaien en als ze er genoeg van heeft maakt ze zich uit de voeten.