Over ons

Mijn naam is Deborah Ladenius.

Ik ben moeder van twee kinderen en afgestudeerd pedagogisch werker.
Van jongs af aan wist ik altijd al dat ik 'later' met kinderen wilde werken én dat ik zelf mama wilde worden.
Ik ben werkzaam als gastouder sinds 2012.

Omdat mijn eigen kinderen nog jong waren en ik er graag zoveel mogelijk voor ze wil zijn, heb ik er destijds voor gekozen om als gastouder aan eigen huis te werken. Ideaal! Mijn kinderen hoeven mij niet te missen en ik doe ondertussen toch mijn werk.

Ieder die mij kent zal mij omschrijven als een rustig persoon met een zachtaardig karakter. Ik kan enorm veel geduld opbrengen en ik word zelden boos. Daarentegen ben ik wel consequent en heb ik zeker de nodige regels en grenzen in de opvang.

Ook ben ik gevoelig, waardoor ik vaak goed kan inschatten waar iemand behoefte aan heeft. En zo kan ik dan weer goed inspelen op die behoefte, of dit nu troost, aandacht, begrenzing of stimulans is.

Ons gezin;

Fenna - geboren in oktober 2008
Een rustige puber die mij graag helpt als ik daarom vraag. Het is een gevoelig meisje en haar grootste hobby is paardrijden. Verder is ze een echte puber die meer op haar kamer is dan beneden.

Roan - geboren in augustus 2011
Een lieve jongen die graag de aandacht krijgt. Roan is wat drukker en brengt zeker leven in de brouwerij als hij er is. Uiteraard is Roan er alleen op buitenschoolse tijden.

Milou - onze poes geboren in mei 2014
Milou is klein van stuk en heel lief. Ze laat zich graag aaien en als ze er genoeg van heeft maakt ze zich uit de voeten. Ze ligt overdag voornamelijk te slapen en soms doet ze dat middenin de opvangruimte. Het maakt haar dan niet uit of kinderen haar aaien, ze blijft ongestoord liggen totdat ik haar een andere veiligere plek geef.

Jochem - vader des huizes ;)
Jochem werkt op zijn kantoortje aan huis en loopt af en toe even binnen voor een lunch of toiletbezoek.